Hallo

Ik ben Dominique. Overdag sta ik voor de klas als docent webdesign en 's avonds maak ik websites in bijberoep. Mijn thuisbasis ligt in Limburg maar ik werk voor en met creatievelingen, starters, eenmanszaken en kleine ondernemingen over alle provincies heen. Allemaal fijne mensen die ook gepassioneerd met hun vak bezig zijn.

Ik hecht veel belang aan kwaliteit en ervaar dat mijn persoonlijke aanpak tot een langdurige samenwerking kan leiden, met tevreden, blije klanten als gevolg.

Word jij de volgende?
hallo@dw-web.be
0474 29 60 42

Aanbevelingen

"Dominique beheerst de kunst om op basis van wat tekst en beeldmateriaal de juiste sfeer te creëren. Dat toont meer dan alleen technisch inzicht in de opbouw van een site, er komt ook inlevingsvermogen en betrokkenheid bij kijken. Uiteindelijk onontbeerlijk voor een goede site, dat de sfeer die de klant wil oproepen echt voelbaar wordt door de juiste keuze van beelden, kleuren, typografie ... Absoluut geslaagd!" - N.

"Het eindresultaat is niet alleen mooi en overzichtelijk, maar straalt ook de juiste toon en kleur uit dankzij het uitgebreide gamma van mogelijkheden waaruit Dominique ons liet kiezen. De nazorg en begeleiding bij het gebruik en opvolgen van je WordPress website is iets waarvoor je bij haar ook altijd terecht kan. Op die wijze vallen de bezoeken aan je site nooit stil." - E.

"Ik heb een fantastische samenwerking gehad met Dominique, met een zeer vlotte gang van zaken. Ze heeft op zeer korte tijd de ideale webshop gecreëerd, precies zoals ik het wou. Ze vindt voor elk probleem een oplossing, en da's zeker niet altijd evident. Ik raad iedereen zeker aan om met Dominique samen te werken. Op haar kan je altijd rekenen." - M.

"Dominique is een websitebouwster die niet alleen eersteklas resultaten aflevert, maar ook nog eens een plezier is om mee te werken. Dankzij haar jarenlange ervaring en uitgebreide kennis blijft ze onder alle omstandigheden vertrouwen en professionaliteit uitstralen. Ze staat je bij met raad en daad, blijft te allen tijde kalm en slaagt er altijd in binnen de gevraagde termijn een topsite te produceren." - B.

"Dominique steekt haar tijd, talent, hart en ziel in het opvolgen van je site, denkt mee met je (kleinschalige en dus kwetsbare) business en behandelt elk probleem nog voor dat je dit zelf opgemerkt hebt ;-)" - G.

DW-web kan voor jou een hedendaagse professionele website creëren, van A tot Z. Ofwel met de hand gecodeerd ('ouwerwets' vakmanschap, zeg maar, maar wel volgens de nieuwste standaarden), ofwel in het razend populaire open source CMS (content management systeem) WordPress. Voor webshops gebruik ik 's werelds favoriete e-commerce platform WooCommerce, dat naadloos integreert met WordPress.

Om een totaalpakket te kunnen aanbieden wanneer daar vraag naar is, kan ik een beroep doen op een netwerk van specialisten in copywriting, grafisch ontwerp en fotografie. Samen kunnen we van jouw online aanwezigheid zeker een succesverhaal maken.

We starten steeds met een - geheel vrijblijvend - verkennend gesprek, waarin jij duidelijk kan maken wat jouw wensen en behoeften zijn. Je verneemt in klare mensentaal wat de mogelijkheden zijn om jouw project te laten realiseren.

Wil je graag jouw idee eens bespreken of meer weten over mijn werkwijze en diensten, neem dan gerust contact op. Je krijgt snel een antwoord.